MAX Trailer opleggers

Sinds 2012 produceert Faymonville een gestandaardiseerd en vernieuwend gamma opleggers onder de merknaam MAX Trailer. Het gamma is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen in de sector van het bijzonder vervoer.

MAX Trailer staat voor een innoverend bouwconcept van aanhangwagens en opleggers. Het maakt gebruik van gestandaardiseerde onderdelen en een geoptimaliseerd productieproces, waardoor de vervaardigde producten met een zeer concurrentiële prijs gezegend zijn. 

Het gamma bestaat uit: de MAX100 (dieplader met 2 tot 6 assen), MAX200 (uitschuifbare plateau oplegger met 3 of 4 assen), MAX300 (aanhangwagens met 2 of 3 assen) en de MAX410 (plateau-oplegger voor kraanonderdelen en ballastgewichten). De MAX510 is een uitschuifbare diepbed oplegger met twee assen en afneembare zwanenhals - nu ook beschikbaar met twee pendelassen.

De MAX600 is een 3 of 4 assige draaikransaanhangwagen ontworpen voor de bouwsector.

MAX Trailer - producten zijn het resultaat van de jarenlange ervaring en technische knowhow van de Faymonville groep. Ze zijn even indrukwekkend en kwalitatief hoogstaand als de Faymonville opleggers waarmee onze klanten al vertrouwd waren.

MAX Trailer - Configurator

MAX Trailer biedt klanten de mogelijkheid zelf een voertuig samen te stellen, dat aan hun vereisten voldoet. Dat kan met behulp van de configurator op de website van het merk. De gebruiker heeft de mogelijkheid het resultaat van zijn configuratie naar de lokale verdeler door te sturen, om er een offerte of bijkomend advies voor aan te vragen.

Meer weten over MAX Trailer opleggers