Directe verkoop

Dankzij een permanente, kwalitatief hoogstaande voorraad kunt u via een directe aankoop snel een aanhangwagen naar uw keuze verkrijgen.

  • Aanhangwagens en opleggers MAX Trailer

MAX Trailer is een merk van diepladers voor bijzonder vervoer dat deel uitmaakt van de groep Faymonville. De diepladers van premiumkwaliteit zijn ontworpen voor bijzondere transporten voor industrie, bouw en openbare werken.

  • Schuifzeilenoplegger (Schmitz Cargobull)

U vindt bij ons Tautliners en huifopleggers met of zonder coilgoot voor elk goederentransport.

  • Box-oplegger en frigo (Schmitz Cargobull)

Wij hebben voor u opleggers met gesloten opbouw van het type Schmitz Cargobull. Een oplossing voor het vervoer van waardevolle of kwetsbare producten, waaronder koelopbouwen voor de levering van gekoelde producten.

  • Kipper (Meiller en Schmitz Cargobull)

In samenwerking met het merk Schmitz en als officieel importeur voor Meiller biedt MAX Rental u alle typen, zowel stalen als aluminium kippers. Of u nu een geïsoleerde kipper nodig hebt, ideaal voor het vervoer van asfalt, of een hittebestendige kipper voor het vervoer van asfaltbeton of welke bulkgoederen dan ook.

  • Schuifvloertrailer (Knapen)

De Walking-floor is bijzonder geschikt voor volumineuze bulkladingen, schors, zaagsel, pallets en Big Bags. De bodem bestaat uit aluminium vloerplanken die naar voren en naar achteren kunnen schuiven. Een oplossing die het lossen gemakkelijker maakt.

Raadpleeg onze rubriek "Voertuigen" voor meer informatie over het aanbod.