Presentatie

MAX Rental: uw beste partner voor de huur en de verkoop van opleggers en trekkers!

MAX Rental maakt deel uit van de groep Faymonville – toonaangevend fabrikant van opleggers voor bijzonder vervoer. Wij bieden op maat gesneden formules voor de huur en aankoop van trekkers en aanhangwagens.

We streven ernaar onze klanten een optimale all-in formule voor te stellen, die zoveel mogelijk rekening houdt met hun behoeften.

Zodoende zorgen wij voor:

  • Flexibiliteit in financieringsformules

Aarzel niet onze informatiepagina over leasing te raadplegen of om direct contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over hoe de verschillende mogelijke oplossingen precies werken. Onze experts zullen u met plezier van advies dienen over de mogelijkheden die het beste op uw wensen aansluiten.

  • Snelle besluitvorming

Een hoge reactiviteit wat betreft de bank is één van onze sterke punten. Dankzij onze vlakke organisatiestructuur is de besluitvorming heel snel. Dit is een onmisbare kwaliteit in de transportsector, die te kampen heeft met tijdsdruk en een economisch klimaat dat een hoge reactiviteit vereist.

  • Goed luisteren naar de klant

In onze organisatie wordt gemakkelijk contact gelegd met de besluitvormers en zijn klantrelaties een essentieel onderdeel van alle beslissingen. Wij streven ernaar uw plan zo snel mogelijk te analyseren in de hoop u een aanbod te kunnen doen dat aansluit op uw wensen.

  • Een groot aantal meteen beschikbare voertuigen.

Wij beschikken over een groot en gevarieerd aanbod aan trekkers en aanhangwagens die direct voor u beschikbaar zijn. Het hele pakket van product en financiering gaat vergezeld van een degelijk georganiseerde aftersales service.

  • Ideaal gelegen

MAX Rental is gevestigd in het Groothertogdom Luxemburg, aan de grenzen van België, Frankrijk en Duitsland, en biedt haar diensten aan in Vlaanderen en Wallonië maar ook overal elders in Europa.